Company Logo

Nyári

Friss hírek

Karácsonyi dalok furulyára - megérkezett első kottafüzetünk, segédlettel,fogástáblázattal! Szeretettel ajánljuk mindenkinek,aki el szeretné játszani kedvenc karácsonyi dalait furulyán! Nyomtatott változat kihajtható fogástáblázattal 1500Ft. ; pdf formátum 1000Ft Érdeklődni : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

December 19-én szerdán 10 órától BABAKONCERT lesz Nagykovácsiban az Öregiskolában. ( A Klébiben dec  12 az utolsó foglalkozás!)

SÜNI KARÁCSONY! December 15 szombat 10.00 Lili suli ( Bp. II. ker. Vérhalom utca) zenebölcsi és kézműves karácsonyi készülődés.  December 20 szerda 10.00 zenebölcsi és kézműveskedés, Nagykovácsi Öregiskola. Regisztráció szükséges au This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   címen.

Dudinszky Nóra

Három gyermekes édesanya vagyok. 2000-ben szereztem meg fuvolatanári és kamaraművészi diplomámat, de már előtte is foglalkoztam  gyerekek zenei nevelésével. 2003-ban született Jázmin leányzóm és akkor kezdett el foglalkoztatni a kisgyermekek és a zene komolyabb kapcsolata. Olyannyira belemélyedtem, hogy 2006 februárjában elindítottam első, saját koncepció alapján megtervezett Süni zenebölcsis foglalkozásomat, ahol Panna kislányom is rendszeres résztvevő volt. Azóta büszkén jelentem, hogy az ország több pontján indult zenei foglalkozás e koncepció alapján. Foglalkozásunk fő pillére a gyerekekre való figyelés, a zenebölcsi hangulata mindig a jelenlévők temperamentumához, hangulatához igazodik!. Nagyon szeretek kicsikkel dolgozni, hihetetlen élmény látni, ahogy hétről hétre évezik a közös éneklést.Töltődöm sokszor ezeken a foglalkozásokon, hiszen varázslatos szülő-gyerek kötődés pillanatainak tanúja lehetek.. Hivatásomnak érzem az óvodás korosztály érdeklődését a zene és hangszeres muzsika ifelé irányítani.

 

2017   10 éves lett életem egyik fontos szelete, a Sünizene. Gondolkodtam, miként ünnepeljünk. Kicsit magamutogatásnak tűnt eleinte, saját magunk vállveregetéseként hatott. S ahogy teltek a hetek, jöttek elő a régi emlékek. Már tudtam, hogy egy nagyon fontos állomáshoz érkezett el a foglalkozás! Hiszen nap mint nap látom,hogy lelkes fiatalok belekezdenek százféle vállalkozásba és sajnos egyre gyakrabban látom ezeket a vállalkozásokat befuccsolni is. Mi lehet a Sünizene 10 évének a titka? Hát maga az élet! Ahogy megéljük, megéltük gyerekeink parányi létét, ahogy minél többet érinteni, szeretni akartuk őket. És ennek egy csodás módja a zenebölcsi. 10 évre visszanézve nosztalgiáztunk azokkal az anyuka társakkal a 10 éves szülinapi bulin, akiknek azóta már iskolás gyerekeik vannak….milyen édes pillanatok, hetek, évek voltak,mikor zenebölcsire jártunk. Mennyi élmény, összefonódó (sokszor máig tartó) barátságok, érzések, hangulatok, színek ötlöttek fel bennünk. És igenis éltetni kell magunkat, az Anyaságot, a Családot, a Zenét, a Gyerekkort. Kívánom, most hogy az én gyermekeim kinőttek a babakorból, sokáig részese lehessek még ennek a varázsnak általatok. Ahogy összebújtok, szerettek, énekeltek, hintáztattok, futtok a kicsik után. És kívánom Nektek is, hogy 10 év múlva, velünk nosztalgiázzatok a mostani zenebölcsis időkről, mesélve vidáman majdani pörgős, tinédzser, kiskamaszotoknak a Süniről. És gyertek vissza beszélgetni, koncertezni, beszámolni és lepkézni…

 

Like :)

Furulyaoktatás

Tanfolyam

2017 november 18-án kezdő tanfolyam indul a II. kerületben!

Véletlenképek

zeneovi_2010_07.jpgPowered by Joomla!®. Designed by: free joomla themes 1.7  Valid XHTML and CSS.