Company Logo

Nyári

Friss hírek

Szeptemberi kezdés időpontok már a weblapon!

Ekezdődött a pihenő! Szép nyarat kívánunk mindenkinek! Alkotóhét június,júliusban. Zenebölcsi szeptemberben indul újra.

2017 június 3-án SZOMBATON Süni szülinap! 10.30-kor várok mindenkit a szökőkútnál! Plédet és jó kedvet hozzatok! Sünit, hangszereket, buborékfújót én hozok! Várom a kicsiket, nagyokat szombaton zenélni! 

 

 

Idén nyáron TÍZEDIK alkalommal hirdetjük meg a Süni alkotóhetet! :) Idén hercegek és hercegnők témahettel várjuk a 2 - 7 év közötti gyerekeket, tesóikat,barátaikat. Az mese csodás világa köré fonódnak tevékenységeink ezen a nyáron, több helyszínen is!!

 

2017-es helyszínek és dátunok:

 

június 26-30, Nagykovácsi , Öregiskola , Kossuth L. u 78

július 3-7, Budapest II., Klebelsberg Kúria , Templom u. 4-10


 

A foglalkozások délelőtt 10 és 11 óra között zajlanak!!!

 

              Süni hercegek és hercegnők programterv

 

 

Hétfő - ismerkedés, korona és kard készítés, zenélés ritmus hangszerekkel

Kedd - pólófestés,buborék fújás, játék, udvari kórus szervezése

Szerda - szünnap házi feladattal

Csütörtök -hangszerkészítés, udvari zenekar, óriás plakát készítése

Péntek - bál, mulatség, tánc, vizipisztoly, torna nap

 

 

Lehetőség van napijegy váltására, mely minden helyszínen 2.000 Ft. illetve vehettek heti bérletet 6.000Ft.-ért. (testvéreknek napijegy 1.500Ft, heti bérletet 20% kedvezménnyel vásárolható ).

 

Régebbi alkotóhetünkről fotókat itt találhattok Alkotóhét 2013

 

                


 

Az alkotóhétre 15 gyereket tudunk fogadni. Ezért kérünk mindenkit, aki csatlakozni szeretne előre jelentkezzen, 1.000Ft. előleggel.

Elérhetőségeink: Dudinszky Nóra 70/452-8895  vagy  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Mindenkit szeretettel várunk nyáron is zenélni,játszani, alkotni!!! :)

 

 

 

 

Like :)

Furulyaoktatás

Felnőtt furulyaoktatás

 

"Felnőtteket muzsikálni tanítani"...ez a  tanfolyam terve már régóta érik a fejemben. 2016 november 19-én  szeretném első 2,5 órás tanfolyamunkat megtartani. Ide bárki jelentkezhet,aki szeretne megtanulni furulyázni, alapfokon kottát olvasni, elboldogulni a ritmus világában, megtanulni a helyes ujjrendet - hogy aztán a tanfolyam végeztével, új kottákkal felvértezve készülhessen EGYEDÜL , otthon muzsikálni. Esetleges otthoni közösen zenélnélésre a családdal, vagy közösen készülni karácsonyra, zeneszót ajándékozni.Elmondhatatlanul jó küzdeni, gyakorolni és végül hallani az eredményét! ( épp gitározni tanulok, keményen dolgozom érte! :) Még nem megy... kitartó vagyok! ) De óvónéniket is várunk, ha az óvónő képzőben tanultakat frissítenék, fogásokat elevenítenének fel és furulyaszóval színesítenék az óvodai csoportok mindennapjait.
A tanfolyam 5-10 fővel indul, terveim szerint egy szombat délelőtt.Az órán elhangzott információkat természetesen legépelt formában haza is vihetitek majd, hogy otthon könnyen fel tudjátok eleveníteni. 10-15 dal kottáját is megtaláljátok a jegyzetben, ezeket a helyszínen végig fújjuk, remélhetőleg már úgy mentek haza, hogy rögtön gazdagabbak lesztek egy alap dalanyaggal. :) Karácsonya is gondolván például, de ha egyéni kérés-kívánság van ( az én fiam kedvence a Traff park zenéje...) akkor azt előre jelezzétek és mindenképp sort kerítünk arra is!

 

Véletlenképek

zeneovi_2010_04.jpgPowered by Joomla!®. Designed by: free joomla themes 1.7  Valid XHTML and CSS.